Gå til hovedindhold

Institutioner

Info til institutioner der besøger Greve Svømmehal

Det skal tydeligt bemærkes, at institutioner har opsynspligten og det samme ansvar for deres børn i svømmehallen, som de har hjemme i institutionen. Dette ansvar kan ikke overdrages til svømmehallens personale.

  • I Greve Svømmehal anbefaler vi, at der er mindst 1 voksen til det antal børn, som børnenes alder er i gennemsnit. Det vil sige mindst 1 voksen til max. 5 børn, hvis børnene er 5 år, og eks. mindst 1 voksen til max. 10 børn, hvis børnene er 10 år.
  • Svømmehallens personale har samme ansvar for børn, der kommer med institutioner, som for andre offentlige/betalende gæster i svømmehallen.
  • Det anbefales, at personalet fra institutionerne kontakter svømmehallen i god tid inden ankomst ved mere end 10 børn. Personalet kontakter den vagthavende bademester i svømmehallen når de kommer, for information om mulighed for opdeling af bassiner, bassindybder samt tilkald ved evt. ulykke m.m.
  • Institutioner kan få tilsendt elektronisk faktura. Hvis det ønskes skal EAN-nr. medbringes og afleveres i billetlugen.
  • Institutioner kan benytte hallen, som øvrige betalende gæster, i hele den offentlige åbningstid, det vil sige mandag - torsdag kl. 06.30 - 20.30, fredag kl. 06.30 - 18.30 samt lørdag/søndag kl. 08.00 - 15.00. Billetsalget lukker 1 time før og opkald fra bassinerne sker ½ time før.

Er der nogle spørgsmål vedr. denne vejledning eller andet vedr. svømmehallen, er man altid velkommen til at henvende sig til den vagthavende bademester eller på kontoret.

Se endvidere svømmehallens ordensregler.

Sidst opdateret: 25. maj 2022