Gå til hovedindhold

Leje af lokale

Du kan leje et lokale i Greve Svømmehal

Arrangementer

Mangler du et sted, at holde dit barns næste fødselsdag eller er I en gruppe personer som har særlige ønsker og behov i forbindelse med jeres besøg kan I leje et lokale i Greve Svømmehal.

Børnefødselsdage

Hvis man ønsker, at holde børnefødselsdag i Greve Svømmehal så er det muligt, at leje et lokale hvor medbragt kage, pizza eller lignende kan nydes.

Spisning skal ske før eller efter badning og man må ikke opholde sig i lokalet/tørområdet med badetøj.

Vi har to udlejningslokaler. Et lille (max 15 pers), som koster 425 kr. Et stort (max 50 pers), som koster 561 kr. Lokalet udlejes i 4 timer ad gangen. Herudover skal der betales 26 kr. pr. barn (klippekortspris) som skal have adgang til svømmehallen. Der gives gratis adgang for én voksen pr. børnenes gennemsnitsalder. Fx børnene er 6 år = 1 voksen gratis pr. 6 børn.

HUSK, at børn under 8 år ikke må være i bassinerne alene. Der skal derfor altid være badende voksne med i vandet. Det anbefales, at der er én voksen pr. antal børn svarende til børnenes alder - f.eks. er børnene 6 år er det lig med én voksen pr. 6 børn.

Du kan booke lokalet på mail: gsh@greve.dk

Du bedes oplyse følgende i mailen: Hvilket lokale du ønsker at booke, på hvilken dag og i hvilket tidsrum, hvor mange personer det drejer sig om samt dit telefonnummer.

Praktisk info ved leje af lokale:

  • Duge kan lånes og afleveres i billetsalget efter brug.
  • Spand med klud udleveres. Vand kan hentes på handicaptoilet i forhallen.
  • Affaldspose skal tages med hjem. Containeren i vores gård kan også benyttes.
  • Vi forventer at lokalet afleveres i den stand du modtog det i.
  • Lokalet skal forlades senest: Mandag-torsdag kl. 19:45. Fredag kl. 17:45 og weekenden kl. 14:45.
Sidst opdateret: 3. april 2024