Gå til hovedindhold

Motionscenter

Her finder du information om motionscenteret i Greve Svømmehal.

Motionscenterets mål er, at alle uanset alder (dog min. 15 år), køn, trænet eller utrænet, skal føle sig velkomne. Vi vil gøre alt for, at din træning foregår i en afslappet og positiv atmosfære.

Motionscenterets træningssystem egner sig ikke til bodybuilding.

 • Mulighed for en aktiv indsats for din SUNDHED og dit VELVÆRE.
 • Vi tilbyder dig et træningssystem fra blandt andet Technogym.
 • 29 maskiner til konditions- og muskeltræning, håndvægte, store og små træningsbolde mm. findes også i centeret.
 • Motionscenteret er udstyret med klimaanlæg.
 • Du har mulighed for at få udarbejdet dit eget personlige træningsprogram ved at bestille en instruktionstime.
 • Åbningstider fra tidlig morgen til sen aften - også weekend-åbent. Motionscenteret følger svømmehallens åbningstider.

Læs mere

Du kan bestille en instruktionstime i motionscenteret, hvis du har behov for instruktion i hvordan de forskellige maskiner benyttes samt få udarbejdet et personligt træningsprogram.

Instruktionstimen kan bestilles ved personlig henvendelse i billetsalget eller på tlf. 43 97 95 27 i billetsalgets åbningstid.

Bestil instruktionstimen i god tid.

 • Indmeldelsesblanket udfyldes ved opstart.
 • Der må kun benyttes indendørs/rengjorte træningssko i motionscenteret. I den forbindelse er gode stødabsorberende sko vigtige for, at undgå skader.
 • Det er ikke tilladt at træne uden T-shirt.
 • Det er en god ide at medbringe håndklæde og vand i motionscenteret.
 • Tasker, overtøj mv. skal opbevares i omklædningsrummets aflåste skabe og må ikke medbringes i motionscenteret. Husk altid at registrere dit armbånd i indgangen.
 • Personer under 15 år vil normalt ikke få adgang til motionscenteret. Er du mellem 15-18 år udfyldes en indmeldelsesblanket af en myndig.
 • Motionscenteret følger svømmehallens åbningstider.

Har du spørgsmål er du altid meget velkommen til, at kontakte os.

Vi glæder os til, at byde dig velkommen i motionscenteret.

Alle over 15 år kan blive medlem af motionscenteret i Greve Svømmehal.

Motionscenterets mål er, at alle uanset alder (dog min. 15 år), køn, trænet eller utrænet skal føle velkomne.

Hvis du har behov for instruktion kan du bestille en instruktionstime i motionscenteret hvor vores instruktør fortæller hvordan de forskellige maskiner benyttes samt udarbejder et personligt træningsprogram til dig.

Instruktionstimen kan bestilles ved personlig henvendelse i billetsalget eller på tlf. 43 97 95 27 i billetsalgets åbningstid.

Bestil instruktionstimen i god tid.

For priser klik her

Brug af doping er forbudt for ansatte, medlemmer og brugere af trænings- og fitnesscentret. Den, der bruger dopingmidler, testes positiv, unddrager sig dopingkontrol eller undlader at afgive dopingprøve efter at være indkaldt hertil, kan sanktioneres efter § 8 i samarbejdsaftalen mellem Anti Doping Danmark og centret.

ADD kan på baggrund af denne samarbejdsaftale til enhver tid foretage dopingkontrol af ansatte, medlemmer og brugere, der er til stede i trænings- og fitnesscentret. Denne udføres i overensstemmelse med godkendte WADA-metoder og ADD’s til enhver tid gældende procedure for dopingkontrol i trænings- og fitnesscentre.

ADD videregiver oplysninger om resultatet af en dopingprøve eller anden overtrædelse af samarbejdsaftalens regler til trænings- og fitnesscentret og kan videregive oplysninger til ADD’s relevante samarbejdspartnere.

Sanktioner har gentagelsesvirkning i 10 år fra afgørelsesdatoen jf. § 8, stk. 4 i samarbejdsaftalen mellem Anti Doping Danmark og trænings- og fitnesscentret.

De til enhver tid gældende ”Rettigheder og pligter” for personer indkaldt til dopingkontrol fremgår af ADD’s hjemmeside.

Sidst opdateret: 3. januar 2024